Over ons.

World Wide Wear is een totaalleverancier op het gebied van promotionele kleding, relatiegeschenken en werkkleding. Ons bedrijf is opgericht in 1996. We houden kantoor & showroom in Ede, het midden van Nederland.
Ons assortiment is gericht op verschillende doelgroepen en sectoren.
Door jarenlange branche-ervaring zijn we goed in staat om onze klanten professioneel te adviseren. Onze ambitie is om MET DE JUISTE KLEDING de hoogste “RECALL“ VOOR ONZE KLANTEN te realiseren.

Wat doen wij nog meer?

  • WORLDWIDEWEAR.NL: PROMO, SPORT & BEDRIJFSKLEDING
  • JUSTSTYLEIT.COM: CUSTOM DESIGN CASUAL KLEDING
  • WATERSKIN.PRO: (NATTE)KLEDING VOOR DE ZWEMSPORT
  • GEZICHTSTICKERS.NL: MOODSTICKERS VOOR EVENTS
  • IMPACTGIFTS.NL: BESTE GIFTS MET HOOGSTE IMPACT COMING SOON !

Aan onze nieuwe relatiegeschenken website ; www.impactgifts.nl wordt momenteel hard gewerkt!

Ons Team.

World Wide Wear profileert zich als een vooruitstrevend en passievol textielbedrijf met oog voor kwaliteit en milieu en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers.

Graag stellen wij ons aan u voor:

“Mijn kracht en mijn passie ligt bij het ontzorgen van onze klanten”

ILSE JONKERS.

“Na jarenlange werkervaring als zorgmanager, kreeg ik de mogelijkheid in 2002 om businesspartner te worden bij World Wide Wear en Just Style It. Mijn kracht en mijn passie ligt bij het ontzorgen van onze klanten. Door mijn expertise uit de zorg houd ik me dagelijks bezig met het logistieke traject van alle bestellingen tot aan distributie.
Omdat ik jaarlijks vele (inter)nationale relatiegeschenken en kledingbeurzen bezoek blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends.”

Vernieuwing & creativiteit is belangrijk om ook onze relaties elke keer weer opnieuw te inspireren.
ik onderscheid me graag door de juiste geschenken te “matchen” met het imago van onze klant. Hierdoor trachten we maximale Recall & Impact te behalen.

ARNOUD POSTHUMA.

”Mijn carrière in de promotionele branche begon in beginjaren ‘90 als Accountmanager Nederland voor Texet Benelux. Sinds die tijd heb ik verschillende specialistische opleidingen gevolgd in de textielbranche. Met de start van World Wide Wear in 1996 heb ik mijn droom en passie kunnen laten uitkomen. Inmiddels zijn we 24 jaar verder, en vertegenwoordigen we meerde businessconcepten binnen de promotionele en bedrijfskleding-sector. Dankzij mijn topsport verleden als waterpolo keeper van Polar Bears Ede en het Nederlands waterpoloteam heb ik geleerd dat door hard te werken dromen daadwerkelijk uit kunnen komen.”

“We vertegenwoordigen meerde businessconcepten binnen de promotionele en bedrijfskleding-sector.”

Waar we voor staan.

Voor een bedrijf is het noodzakelijk om je normen, waarden & diensten constant te herhalen om deze zorgvuldig & nauwkeurig uit te voeren.

Hieronder staan die van ons:

Specialisme

We zijn specialist, immers we hebben 22 Jaar ervaring in de Nederlandse markt van promotiekleding en relatiegeschenken

Borduren

INHOUSE Borduur en drukfaciliteiten waardoor zeer snelle levertijden mogelijk zijn.

Custom kleding

We verwerken uw bedrijfslogo enkel dmv topkwaliteit borduren en bedrukken. We maken de beste borduurkaarten en doen geen concessies aan kwaliteit

Laagste prijs garantie

Om voor u de best mogelijk deal te kunnen realiseren, zorgen wij graag voor de beste en scherpste prijs op de markt.

Persoonlijkheid

De specialist voor speciale kledingproductie in uw eigen Firma stijl en kleuren, hiermee helpen we u met indruk maken bij uw doelgroep.

daily deals

Prijzen zijn slechts adviesverkoopprijzen
NEEM MET ONS CONTACT op voor een offerte op maat.
WhatsApp chat